Scroll Top

Karel van Wolferen in gesprek met Karel Beckman | Conversatie met Gezond Verstand

Thumb Beckman vierkant website
Karel van Wolferen in gesprek met Karel Beckman | Conversatie met Gezond Verstand

Hierbij een eerste aflevering van ‘Conversatie met Gezond Verstand’, een conversatie met iemand – in dit geval Karel Beckman, redacteur van de Andere Krant – die begaan is met wat wij momenteel allemaal meemaken. Zulke samenspraak kan aspecten van nijpende zaken belichten die een diepere duik in de dingen die u en ons interesseren gemakkelijker maakt. Dit keer gaat het over de twee oorlogen en de vraag of één ervan (of allebei) zou kunnen leiden tot het gebruik van kernwapens, om de vraag of de tirannieke doeleinden van Agenda 2030 nog gerealiseerd kunnen worden, en nog meer over onze dramatisch veranderende wereld en de algemene onwil van de westerse wereld om met die werkelijkheid rekening te houden.

Lees Gezond Verstand nummer 93!

Oorlog of vrede? In Gezond Verstand nummer 93 wordt hier veel over geschreven. Zo kwam Poetin met een verrassend vredesvoorstel, neemt de steun voor Israël af van vrijwel alle niet-westerse landen, staat het Amerikaanse front in Oekraïne op instorten en wijst ook de voorlopige overwinning van Le Pen in Frankrijk op een kentering in de Franse oorlogsretoriek. Dit terwijl de Duitse Minister van Defensie bijna een miljoen jongeren rekruteert om tegen Rusland te vechten.

Verder benoemt de redactie voorbeelden van tekortschietende overheidscompetentie in de energietransitie, wordt toegelicht hoe boorplatforms en windturbines schade aan de natuur veroorzaken en wordt Nederlands agrarisch gebied opgeofferd voor militaire opslag en oefeningen.

Verder in nummer 93:

– Dick Schoof en het nieuwe Deep State kabinet
– Baanbrekend oversterfte-onderzoek
– Teruggetrokken injectienieuws in The Lancet
– Israëlische bombardementen
– De verborgen kernwapens
– Groeiende macht Houthi’s in Jemen

Gerelateerde video’s
Privacybeleid
Wanneer u onze website bezoekt, dan kan deze informatie via je browser opslaan voor specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hieronder kunt je je privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van cookies van invloed kan zijn op je ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.