Scroll Top

Nummer 73 (16 sept. 2023)

Nummer 73 500 min
Nummer 73 (16 sept. 2023, jaargang 4)
Nummer 73 500 min

In uitgave 73 staat hoofdredacteur Karel van Wolferen in het kader van aankomende 11 september stil bij de 9/11 aanslagen, die onderdeel waren van de drie historische machtsgrepen (Kennedy, 9/11 en Covid). Om de Nederlandse politiek beter te kunnen duiden wordt ingegaan op Pieter Omzigt en zijn stemgedrag in de Tweede Kamer.

Verder wordt in dit nummer vooral uitgezoomd op de wereldwijde geopolitieke ontwikkelingen, zoals de BRICS-top in Johannesburg. De C40 Cities Climate Leadership Group wordt geïntroduceerd en laat zien op welke schaal honderd burgemeesters vanuit de hele wereld meewerken aan de implementatie van de geplande 15-minuten steden.

En verder:
– Geopolitieke positie Amerika
– Onvrijheid in Europa
– Lering voor klimaatalarmisten
– Succes AfD ook bepalend voor Nederland
– Pfizer-documenten tonen injecties door ‘gemodificeerd’ RNA bevatten aan
– Verwrongen beeldvorming Oekraïne-oorlog
– De onderbelichte wereld: Afrika

Het nieuwste nummer van Gezond Verstand valt vanaf woensdag 13 september bij de abonnees op de mat.

Ben je (nog) geen abonnee?

Gezond Verstand is voor abonnees online te lezen.
Ben je nog geen abonnee? Meld je dan hier aan.
Je kunt Gezond Verstand ook los bestellen of downloaden (PDF) in de webshop.

Voordracht hoofdredacteur Karel van Wolferen

In deze voordracht staat hoofdredacteur Karel van Wolferen in het kader van de aankomende 11 september stil bij de 9/11 aanslagen, die onderdeel waren van de drie historische machtsgrepen (Kennedy, 9/11 en Covid). Om de Nederlandse politiek beter te kunnen duiden wordt ingegaan op Pieter Omzigt en zijn stemgedrag in de Tweede Kamer en ook komt Mona Keijzer aan bod.

Blijf op de hoogte van deze cruciale onderwerpen. Vergeet niet om je te abonneren op het blad, kanaal en deel deze video met anderen, want samen werken we aan bewustwording.

Privacybeleid
Wanneer u onze website bezoekt, dan kan deze informatie via je browser opslaan voor specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hieronder kunt je je privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van cookies van invloed kan zijn op je ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.