Scroll Top

Gezond Verstand haarband

Waar kan je beter je gezonde verstand gebruiken dan in je hoofd?
Gezond Verstand haarband
Hou je hoofd warm deze winter!

Om zo warm mogelijk te blijven met deze kou, hebben we nu ter aanvulling op de Gezond Verstand wintermuts een haarband laten maken. De haarband is van goede kwaliteit, heeft één pasvorm en is verkrijgbaar in twee kleurstellingen: rood-wit-zwart en zwart.
Leuk om mee gezien te worden, of om cadeau te geven!

Nu te bestellen voor €22,50 (excl. verzendkosten).

image 50364417 scaled
image 6487327 5 scaled
Bestel ‘m nu!

Kies hieronder of je een rood-wit-zwarte of een zwarte haarband wilt.
Klik meerdere keren voor meer exemplaren.

Meer foto’s
Privacybeleid
Wanneer u onze website bezoekt, dan kan deze informatie via je browser opslaan voor specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hieronder kunt je je privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van cookies van invloed kan zijn op je ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.