Scroll Top

Nummer 70 cadeau – download gratis PDF uitgave 70 (juli 2023)

balloons png 3 png image 101576406711hzokwb8tdo
Gezond Verstand
Download gratis Gezond Verstand uitgave 70 (juli 2023)

In dit nummer schrijven we over de val van het kabinet en de rol van demissionair premier Rutte; een permanente dictatuur noemt hoofdredacteur Karel van Wolferen het. We schrijven over de BBB die met bedrog en verleiding de boeren achter zich heeft gekregen. We bespreken de opgelegde woke-wetgeving en de tegenbewegingen.

De Digital Services Act, die censuur een verplichting maakt, wordt binnen de EU op 25 augustus van kracht. Verder ziet BlackRock kansen in Bitcoin en neemt Nana Felius u mee in een verhaal over de technische kant van Bitcoin.

De redactie licht het Lancet artikel toe dat dood door coronaprik bewijst na uitvoeren autopsies. De NAVO-top in Litouwen was een afgang voor Zelensky en we kijken vooruit naar de speelbal rol van Moldavië als de oorlog straks voorbij is.

Download de gratis editie

Vul hieronder je e-mailadres in en druk op 'Doorgaan' om de download te starten.

Loading...
Nummer 70 min
Privacybeleid
Wanneer u onze website bezoekt, dan kan deze informatie via je browser opslaan voor specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hieronder kunt je je privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van cookies van invloed kan zijn op je ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.