Nummer 44 (29 juni 2022)

Nummer 44, 29 juni 2022
In deze uitgave onder meer

De wurggreep

De gevaarlijke consequenties van

Europees oorlogsbeleid

Europa graaft haar eigen graf

Hoe de hoogmoed van Washington haar

eigen hegemonie ondermijnt

Humanitaire en politieke gevolgen

van de voedselcrisis

D66 zet leugens in tegen Ongehoord Nederland

Het onmenselijke van Ursula von der Leyen

NAVO en de EU

De strop rondom de Nederlandse voedselindustrie

Boerenverstand lijkt verdampt

Afschaffing grondwet artikel 120 maakt

grondrechten niet sterker

Gezond Verstand verschijnt iedere twee weken op papier en is 10 dagen later online te lezen voor deelnemers.
Ben je nog geen deelnemer? Meld je dan hier aan.

Reacties (alleen voor leden)
Alleen abonnees kunnen reacties plaatsen.
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Chris Visser Sr.

Onderwerp; Wereldvrede, hoe? Gestuurd 29 juni naar de Tweede Kamerleden. Of ze het kunnen begrijpen, we zullen het zien.     Geachte Tweede Kamerleden, Beste …..   Waarom loopt het zo moeizaam in de Nederlandse, Europese en Amerikaanse politiek? De volgens mij logische oorzaak hiervan wil ik graag aan u uitleggen.  Het is voor mij duidelijk, elk weldenkend mens op onze prachtige Planeet Aarde wil in vrede samenleven. Waarom lukt het dan niet om dit eenvoudig te organiseren?   Mijn inzicht hierover; Stop met dwingend boycotten van anderen, want dit veroorzaakt onhoudbare situaties. Vanuit de reactie van de geboycotte, ontstaan er altijd reacties die niet onder controle zijn en die ten nadele van de boycottende onafzienbare ellende veroorzaken. Zie wat er momenteel gebeurt met de Ukraine crises?   Waardoor gaat het fout? Door gebrek aan intuïtieve intelligentie, is de kans aanwezig dat dit conflict vanwege de Amerikaanse overheersing-politiek en hun boycotbeleid, dit in een afschuwelijke wereldatoomoorlog kan gaan ontaarden. Probeer te begrijpen dat dit helemaal niet nodig is, wanneer er inzicht is in wat ik graag hieronder wil uitleggen.    Een politiek leider die niet beseft dat wij mensen een zuiver natuurlijk fenomeen zijn en die niet weet hoe ons menselijk lichaam en verstand functioneert.  Een politiek… Lees verder »

Dirk Christiaan de Rijke

Als lid van de stichting Gezond verstand is bij mij de behoefte ontstaan om een mogelijke bijdrage te kunnen leveren aan de waardevolle informatie die mij van Gezond verstand onder ogen verschijnt. Ik lees veel over de met name psychologische aspecten die onmiskenbaar gepaard gaan met de huidige maatschappelijke crisis-situatie en ik hecht veel waarde aan de informatie van o.a. deskundigen als Mattias Desmet en Karen Hamaker Zondag en uiteraard aan de grondlegger van de huidige psychologie Carl Gustav Jung. Het heeft mij er toe aangezet om me als leek te verdiepen in de psyche van de mens en pas de waardevolle kennis van deze deskundigen toe op de onverkwikkelijke situatie ontstaan door de crisis die bij veel mensen tot geestelijke instabiliteit heeft geleid. Hieronder één van mijn verhandelingen : ” De grote stilte vóór de storm   De gemiddelde Nederlandse burger sprak zich voorheen altijd luid en duidelijk – kritisch dan wel lovend – uit over beslissingen die door de regering werden genomen maar daar valt sinds geruime tijd een duidelijke verandering in te constateren. Een groot deel der bevolking – eens zo ad rem terzake reagerende – hult zich plotseling in stilzwijgen. Het opmerkelijke is dat dit blijkbaar… Lees verder »

2
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
Privacybeleid
Wanneer u onze website bezoekt, dan kan deze informatie via je browser opslaan voor specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hieronder kunt je je privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van cookies van invloed kan zijn op je ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.