Q&A met hoofdredacteur Karel van Wolferen in Markelo (22 mei 2022)

Q&A met hoofdredacteur Karel van Wolferen in Markelo (22 mei 2022)
Q&A met hoofdredacteur Karel van Wolferen in Markelo
Reacties (alleen voor leden)
Alleen abonnees kunnen reacties plaatsen.
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

M Wolters

Maurice de Hond doet veel onderzoek, wat toegejuicht moet worden, mijns inziens en deelt zijn kennis met ons en is als zodanig van onschatbare waarde. Dat hij niet de politieke oorzaak en gevolg – vraag wil, kan stellen – de volgende stap in het onderzoeken van de werkelijkheid -bezorgt hem wel een veel groter publiek, dat immers nog niet massaal rijp is voor zeer moeilijke, griezelige inzichten en keuzes. Zijn werk is niettemin heel belangrijk, want kennis is macht. Hij wordt overigens door de machthebbers ervaren als een forse bedreiging en door het hier opererende linkse verraad, in de greep van de totalitair-fiananciele krachten niet voor niets aan publieke vernedering en demonisering blootgesteld. Leve Maurice!

1
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
Privacybeleid
Wanneer u onze website bezoekt, dan kan deze informatie via je browser opslaan voor specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hieronder kunt je je privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van cookies van invloed kan zijn op je ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.