Nummer 42 (1 juni 2022)

Nummer 42, 1 juni 2022
In deze uitgave onder meer

Wenken voor wakkere analisten

Het gevaarlijke Europese schijnparlement

in actie

Oorzaken en gevolgen

van het inflatiespook

Een toekomst voorbij

de biologische mens?

Het tirannie-verdrag

Een warboel aan contractbreuken

Netwerken van nationale indoctrinatie

Denkbeeldig en gefabriceerd cybergevaar

De Omgekeerde Wereld

Klimaat gesprek

Gezond Verstand verschijnt iedere twee weken op papier en is 10 dagen later online te lezen voor deelnemers.
Ben je nog geen deelnemer? Meld je dan hier aan.

Reacties (alleen voor leden)
Alleen abonnees kunnen reacties plaatsen.
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Sandra

CYBERPOL has just posted on Linkedin that: “During 2021, Trump printed $3.2 Trillion but what they failed to mention is that Crypto currency scams orchestrated by the very same bankers amounted to $3.6 Trillion of which CYBERPOL has all the account numbers of. 2022 it will reach estimated $6 Trillion and what’s more, it’s the main cause of the US and EU inflation. Watch as CYBERPOL will soon release more than 40 Crypto accounts numbers containing more than $7 trillion. Now if this don’t hurt their nickering balls I don’t know what will!”
Perhaps, this will be interested to watch. CYBERPOL has been saying the same things that GV has been about the theater of the last two years and including the current USA-Russia conflict. Anyone not familiar with this organisation: it is worth looking it up.

Leo Leemans

Rob Mooij

Ik ben fysicus en heb decennia lang klimaat issues gevolgd. Het Klimaat Gesprek vond ik uitstekend!

3
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
Privacybeleid
Wanneer u onze website bezoekt, dan kan deze informatie via je browser opslaan voor specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hieronder kunt je je privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van cookies van invloed kan zijn op je ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.