Valentijnsactie 2022

Waar kan je beter je gezonde verstand gebruiken dan in je hoofd?
Valentijnsactie 2022
Gezond Verstand Haarband + Muts
Normaal € 40,- Nu slechts € 30,-

Door alle gebeurtenissen in de wereld zou je het bijna vergeten dat het aanstaande maandag 14 februari alweer Valentijnsdag is. Heb je wel zin om je geliefde te verrassen met een presentje, maar heb je geen zin om wederom parfum of chocoladebonbons te kopen? Dan hebben wij voor jou de ideale oplossing!

Bestel ze nu!

Kies hieronder of je een rood-wit-zwarte of een zwarte haarband wilt.

Wij geven tot en met 28 februari a.s. 10 euro korting op de combinatie van een Gezond Verstand zwarte muts en een haarband. Niet alleen jouw geliefde zal er stralend uit zien met de Gezond Verstand muts/haarband, maar jijzelf ook! De haarband en muts zijn normaal u samen te bestellen voor 40 euro, maar nu tijdelijk voor slechts 30 euro!

Bestel de haarband+muts vóór vrijdag 11 februari 15:00 en ontvang deze set zaterdag – en dus op tijd voor Valentijnsdag – in huis!

Deze actie is geldig tot en met 28 februari aanstaande. Wil je een andere kleur muts/haarband dan in de actie wordt getoond? Laat dit dan even weten in de notities bij je bestelling.

MEER FOTO’S
Privacybeleid
Wanneer u onze website bezoekt, dan kan deze informatie via je browser opslaan voor specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hieronder kunt je je privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van cookies van invloed kan zijn op je ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.