Nieuwjaarsduik

Protestactie
Nieuwjaarsduik
Kom je ook een duik nemen op 1 januari met Gezond Verstand?

Op nieuwjaarsdag 2022 organiseert Gezond Verstand een nieuwjaarsduik. In een tijd waarin ‘gezondheid’ iedere dag centraal staat, beginnen we het jaar met een boost aan ons immuunsysteem. Samen met Wim Hof zullen we ademhalingsoefeningen doen waarna we een duik in het water zullen nemen.

Zaterdag 1 januari 14.30-17.00 
Provincie Noord-Holland

In goed overleg met de lokale gemeente is er een capaciteit van 200 mensen. Vul een aparte aanmelding in voor iedere persoon die wil deelnemen. Wij willen u met klem vragen zoveel mogelijk te carpoolen richting de locatie in Noord-Holland. Parkeerplekken zijn namelijk beperkt en onze vrijwilligers moeten u helaas weigeren wanneer de plekken niet meer toereikend zijn.

De exacte locatie zullen voor 12:00 op 1 januari per mail bekendmaken aan de eerste 200 personen die zich hebben aangemeld. We vragen jullie daarom om je naam, e-mailadres en telefoonnummer in te vullen in de aanmeldlink.

Wij vragen u discreet om te gaan met de verkregen locatie en dit niet te delen met derden, aangezien de organisatie voor het ordelijk verloop van de nieuwjaarsduik en de verkeersveiligheid, moeten kunnen vertrouwen op een voorafgaand afgestemd aantal mensen.

Voordat u zich aanmeldt graag de volgende punten in acht nemen:
– Het is geen event;
– Er is geen catering aanwezig;
– Zorg voor genoeg warme en droge kleding;
– Er zijn geen kosten verbonden aan de nieuwjaarsduik;
– Er wordt tijdens de nieuwjaarsduik gefilmd, we kunnen niet garanderen dat je niet op beeld komt;
– Enige ervaring met de Wim Hof methode en koud water is wenselijk;
– Ondanks dat er officiële hulpdiensten aanwezig zijn bij calamiteiten, ben je zelf verantwoordelijk voor je veiligheid tijdens de duik.

UPDATE
Het verslag van het event is te vinden op de site van black-box tv.

Privacybeleid
Wanneer u onze website bezoekt, dan kan deze informatie via je browser opslaan voor specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hieronder kunt je je privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van cookies van invloed kan zijn op je ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.